SUTOMORSKE NOVINE / PORTAL
MLADI NE U NATO


U Crnoj Gori za predsjednika Srbije glasa se na četiri biračka mjesta, i to u Sutomoru, Beranama, Podgorici i Herceg Novom. Biračka mjesta otvorena su u 7 časova, i glasanje se odvija bez poteškoća.

Milenko Jovanović, predsjednik najvećeg biračkog mjesta koje je u Sutomoru, kazao je da je izlaznost do 9 časova na tom biračkom mjestu oko 18 procenata, i da glasanje protiče u najboljem redu.

Bez problema se glasa i u Herceg Novom, potvrdio je Zoran Dojčinović, konzul Srbije i predsjednik biračkog mjesta u tom gradu. Da glasanje protiče bez problema u ambasadi Srbije potvrdila je predsjednica Biračkog odbora i ujedno konzul Srbije u Podgorici Dragana Vapa.

„Otvorili smo biračko mjesto na vrijeme, i sve je u najboljem redu“ – kazao je za portal IN4S Faruk Jašarović, predsjednik Biračkog odbora u Beranama.

Van Srbije pravo glasa može da ostvari 11.590 državljana Srbije.

Birači biraju između sledećih kandidata: Saše Jankovića, Vuka Jeremića, Miroslava Parovića, Saše Radulovića, Luke Maksimovića, Aleksandra Vučića, Boška Obradovića, Vojislava Šešelja, Aleksandra Popovića, Milana Stamatovića i Nenada Čanka.IZVOR: PORTAL www.in4s.net

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR